MMA (Μικτές Πολεμικές Τέχνες)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2540
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
basket72 εσύ;nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 13, 2023 8:52 pmΘα ήθελα να μπορώ να δω κι εγώ ΜΜΑ αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να βλέπω με τίποτα κόσμο να πλακώνεται έτσι. Βλέπω σε κάνα άκυρο highlight τύπο να τρώει το γόνατο στο στόμα και δεν μπορώ, με πιάνει η καρδιά μου.
2
2

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
δεν αντεχεις τραυματισμους κτλ?γιαυτο δεν μπορουσες να πιστεψεις οτι ο dedalos επαιζε μπασκετ με σπασμενα δαχτυλα ,σκισμενα φρυδια,και διαλυμενα γοναταnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 13, 2023 8:52 pmΘα ήθελα να μπορώ να δω κι εγώ ΜΜΑ αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να βλέπω με τίποτα κόσμο να πλακώνεται έτσι. Βλέπω σε κάνα άκυρο highlight τύπο να τρώει το γόνατο στο στόμα και δεν μπορώ, με πιάνει η καρδιά μου.

2
2

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αν είναι κάνας τραυματισμός σαν του Kevin Ware τότε ναι. Δεν είναι ότι αηδιάζω ή κάτι τέτοιο. Είναι ότι νιώθω άσχημα για τον πόνο που πρέπει να νιώθει εκείνη την ώρα. Τεσπα, σορι για το οφφτοπικ, ήθελα να δώ μήπως είχε κάποιος κάτι να πει ώστε να με μεταπείσει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 13, 2023 9:09 pmδεν αντεχεις τραυματισμους κτλ?γιαυτο δεν μπορουσες να πιστεψεις οτι ο dedalos επαιζε μπασκετ με σπασμενα δαχτυλα ,σκισμενα φρυδια,και διαλυμενα γοναταnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 13, 2023 8:52 pmΘα ήθελα να μπορώ να δω κι εγώ ΜΜΑ αλλά ρε γαμώτο δεν μπορώ να βλέπω με τίποτα κόσμο να πλακώνεται έτσι. Βλέπω σε κάνα άκυρο highlight τύπο να τρώει το γόνατο στο στόμα και δεν μπορώ, με πιάνει η καρδιά μου.![]()
0

-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γέλασα με @ Γι'ώργο και @Τουλούμπα αλλά μου αρέσει η οπτική σου. ΠΟλύ πιθανό να είναι και πιο γόνιμη από τη δικιά μου, που για άλλους λόγους από σένα, εκφράζει αντίθεση με τις ΜΜΑ. Τις ΜΜΑ με τον τρόπο που είναι στημένες. Άιμα στον λαό σε κλουβιά τύπου Κολοσσαίου. Κι όλα αυτά για δεις τύπους από πάνω από τον άλλον να του ρίχνουν σφυριές.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 13, 2023 9:13 pm
Καλά αν είναι κάνας τραυματισμός σαν του Kevin Ware τότε ναι. Δεν είναι ότι αηδιάζω ή κάτι τέτοιο. Είναι ότι νιώθω άσχημα για τον πόνο που πρέπει να νιώθει εκείνη την ώρα. Τεσπα, σορι για το οφφτοπικ, ήθελα να δώ μήπως είχε κάποιος κάτι να πει ώστε να με μεταπείσει.
Γόνατα στο κεφάλι δεν είναι όλα επιτρεπτά όυτε "τσεκουράτοι"¨αγκώνες στο πίσω μέρος (βρίθουν από τέτοιους οι πολ. τέχνες της νοτιανατολικής Ασίας) ούτε κλωτισές σε γεννητικά (φουλ χρησιμοποήηση στο γουινκ τσουν, το κραβ μαγκά και το τσετ κουν ντο) ούτε κλωτσιά σαγονάτιηόταν είσαι πεσμένος. Από τα λίγα που ξέρω, μιας και δεν έχω περάσει ποτέ το κατώφλι σχολής ούτε έχω διαβάζει ποτέ κάτι για τις ΜΜΑ.
Αλλά όλες αυτές οι σφυριές με το πόπολο να ξεφαντώντει είναι κάπως βρε παιδί....
Κυρίως όμως έιναι η εμπορευματοποίηση της χοντρής βίας.
Προτιμούσα π΄.χ το "βάλε τούδο¨της Βραζιλίας. Και σε ρινγκ γινόταν κι απασχολούσε τον κόσμο εκείνο που τού αναλογούσε κι ήθελε να βλέπει τους Β. Σίλβα της εποχής να διαλύουν κεφάλια. Κι ας ήταν πιο σκληρό το "¨βάλε τούδο¨..
Όλη αυτή η διάδοση του ΜΜΑ πάει μαζί με τις "μπίτσες" στα εκφυλισμένα χιπ χοπ- τράγουδα, την τραπ, τα κουτσομπολίστικα σουρβάιβορ κι ούτω καθεξής.
Το παρόν σύστημα (γερά κρασαρισμένο βέβαια) ποντάρει στα ευτελή αντανακλαστικά του πόπολου. Αυτά θέλει να διεγείρει....
Κατά τ' άλλα μπορεί να δει κανείς "πραντάλ σερέι¨ μουάι τάι ή "κόμπατ σάμπο"¨ή "λέτουεϊ¨(κυρίως αυτό) και θα δεί αίμα κι άμμο. Αλλά όρθιος σε όρθιο.
Ή να μάθει πολ. τέχνες που γεννήθηκαν προκειμένου να είναι χρήσιμες στον πόλεμο σώμα με σώμα.
Εκεί έχει ακόμα πιο χοντροκομμένα χτυπήματα ή ρίψεις. Βγαλσίματα ματιού κλπ.
Αλλά εκεί είναι η ζωή σου ή η ζωή μου.
Μέσα για αυτό.
Το άλλο είναι λεφτά να γυρνάνε και θέαμα να είναι κι ότι να ναι.
Από το κουτσομπολιό της κρεβατοκάμαρας και την ατελείωτη ίντριγκα/μικροπρέπεια στα ριάλιτυ μέχρι το ξύλο σε πεσμένο. Κι από κει ποιοτικό (και νομοτελειακό ) άλμα μέχρι τα "καράμπιτ" των χουλιγκάνων ή τις χημείες που σκοτώνουν κάθε μέρα χιλιάδες νέους ανθρώπους ( πρέζα, φεντανύλη κ.α) και μέχρι να τους σκοτώσουν τούς έχουν να περιφέρονται σαν ζόμπι πάνω στα καλύτερά τους χρόνια.
¨Ενα πράγμα είναι όλα αυτά.
Λέω εγώ τώρα, ο ντεμοντέ κι ο εκτός πραγματικότητας. Κι ας ζω τον δρόμο κάθε μέρα στις δουλειές μου....
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Α συμφωνώ 100% με αυτό. Το έχω δει και με είχε «ενοχλήσει» το πως ορμάνε στον άλλο όταν είναι κάτω ημιλιπόθυμος και δεν σταματάνε αν δεν τους χωρίσει ο διαιτητής.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 14, 2023 12:03 amΆιμα στον λαό σε κλουβιά τύπου Κολοσσαίου. Κι όλα αυτά για δεις τύπους από πάνω από τον άλλον να του ρίχνουν σφυριές.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 13, 2023 9:13 pm
Καλά αν είναι κάνας τραυματισμός σαν του Kevin Ware τότε ναι. Δεν είναι ότι αηδιάζω ή κάτι τέτοιο. Είναι ότι νιώθω άσχημα για τον πόνο που πρέπει να νιώθει εκείνη την ώρα. Τεσπα, σορι για το οφφτοπικ, ήθελα να δώ μήπως είχε κάποιος κάτι να πει ώστε να με μεταπείσει.
0

- mixalisgate7
- Reactions: 1589
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0