Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25

Συντονιστής: Captains

balkanwarrior

sophomore
Reactions: 116
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 11, 2024 9:52 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Σεπ 11, 2024 9:40 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Σεπ 11, 2024 8:42 pm
Είδα κ εγώ το πρώτο ημίχρονο .. καλά ο Κορκμαζ ήδη έχει χάσει λίγο , όταν ήρθε ήταν σε τραγική κατάσταση ..
Ο φελιζ δείχνει καλός ..
Η Μονακό ήταν χωρίς τζειμς που έκανε επέμβαση στην μέση .. εμένα γενικά δεν μου πολύ γεμίσουν το μάτι οι Γάλλοι αλλα είναι πρώτα φιλικά ..Η Ρεάλ θα παίξει σίγουρα καλά αφού έχει την ίδια 5δα με πέρσι ..το θέμα είναι με τους τραυματισμούς τι θα κάνει

Ο ντεκ γύρισε εντωμεταξύ !
Καλα ο Ντεκ δεν ειχε ρηξει χιαστων; Αυτη την εντυπωση ειχα. Αυτο και αν ειναι αναρρωση αν αληθευει. Οχι απλα γυρισε αλλα εβαλε και 15 ποντακια. Αρα εχουν το βασικο τους τεσσαρι.

Καμπατσο, Μουσα, Χεζονια, Ντεκ, Ταβαρες πολυ καλη πενταδα
Επιτρέπεται να του δώσουν στεροειδή για ταχύτερη ανάρρωση ;; Mcgregor φάση.

1
1 Εικόνα
Christofis

a1greece
Reactions: 733
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 11, 2024 9:56 pm

balkanwarrior έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τετ Σεπ 11, 2024 9:40 pm

Καλα ο Ντεκ δεν ειχε ρηξει χιαστων; Αυτη την εντυπωση ειχα. Αυτο και αν ειναι αναρρωση αν αληθευει. Οχι απλα γυρισε αλλα εβαλε και 15 ποντακια. Αρα εχουν το βασικο τους τεσσαρι.

Καμπατσο, Μουσα, Χεζονια, Ντεκ, Ταβαρες πολυ καλη πενταδα
Φανταζομαι εννοεις αναβολικα καθως τα στεροειδη ειναι μια κατηγορια τετοιων(και δεν ειναι και ολα αναβολικα). Να επιτρεπεται οχι, αν του δωσαν αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 4378
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 11, 2024 11:48 pm

Ρήξη έσω συνδέσμων είχε πάθει μέσα Μαΐου ..3,5 μήνες του πήρε ..και παίζει και κανονικά ..μπας και δεν είναι τόσο μεγάλη ζημιά σαν χιαστούς.καλα και αναβολικά να πήρε σιγά μην πήγαιναν να τον ελέγξουν καλοκαιριάτικα .. μέχρι να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα θα ναι καθαρός

Το ρόστερ της φενερ δεν θα το λεγα σε καμία περίπτωση τρομακτικό ..βασικά τώρα που είδα τον φελιζ αλλα γύρισε και ο ντεκ δεν είναι ούτε πάνω από της Ρεάλ ..άσε που ομάδα με γουιλμπεκιν αλλα και Σάρας δύσκολα να πάει καλά ..

0
Christofis

a1greece
Reactions: 733

Πέμ Σεπ 12, 2024 5:48 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Σεπ 11, 2024 11:48 pm
Ρήξη έσω συνδέσμων είχε πάθει μέσα Μαΐου ..3,5 μήνες του πήρε ..και παίζει και κανονικά ..μπας και δεν είναι τόσο μεγάλη ζημιά σαν χιαστούς.καλα και αναβολικά να πήρε σιγά μην πήγαιναν να τον ελέγξουν καλοκαιριάτικα .. μέχρι να ξεκινήσει η Ευρωλίγκα θα ναι καθαρός

Το ρόστερ της φενερ δεν θα το λεγα σε καμία περίπτωση τρομακτικό ..βασικά τώρα που είδα τον φελιζ αλλα γύρισε και ο ντεκ δεν είναι ούτε πάνω από της Ρεάλ ..άσε που ομάδα με γουιλμπεκιν αλλα και Σάρας δύσκολα να πάει καλά ..
Προφανως και η ρηξη του εσω πλαγιου δεν ειναι τοσο χρονοβορα οσο των χιαστων (σε θεμα αποθεραπειας). Για αυρο γυρισε τοσο νωρις. Εγω ημουν με την εντυπωση προσθιου χιαστου.

Εγω παντωα διαφωνω για το ροστερ που λες.

Η φενερ εχει Μπαλνγουιν, Γουιλμπεκιν , Χολ, Γκουντουριτς, Μπιμπεροβιτς, Κολσον, Πιερ, Χεις Ντειβις, Μελι, Σανλι, Μπιρτς και 3-4 λουντζηδες.

Η ρεαλ εχει καλυτερη πενταδα με καμπατσο, Μουσα, Χεζονια Ντεκ Ταβαρες αλλα μαι το Μπαλντγουιν, Γκουντουριτς, Κολσον, Ντειβις, Μπιρτς( αν πλησιασει τον παικτη του Ορλαντο).

Σιγουρα σε βαθος ροστερ ειναι η νυχτα με την μερα ειδικα στις θεσεις 1-4. Ο φελιζ δεν ειναι κακος αλλα για να φτασει σε επιπεδο τον τρελοιουιλμπεκιν θελει 2-3 χρονακια σε αυτο το επιπεδο.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2160
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Σεπ 12, 2024 6:09 am

Το ρόστερ της Φενέρ έχει τεράστιο ερωτηματικό σε 1 και 5.

Θα μπορέσουν να τρέξουν το 1 ο Γουίλμπεκιν και ο Μπάλντγουιν; Όποτε έκαναν κάτι καλό είχαν δίπλα τους έναν πολύ καλό άσσο να κουμαντάρει την ομάδα και αυτοί να σκοράρουν κυρίως.

Στην 3αδα του Μπίρτς με τον Σανλί και τον Μέλι ως 4-5 υπάρχει ένα 5αρι αρκετά καλό για βασικός ομάδας 8αδας;

Αν η απάντηση είναι ναι και στα 2 είναι στα φαβορί.
Αν οχι τους βλέπω μέχρι και εκτός 8αδας.

0
AlexD

nba
Reactions: 1690
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Σεπ 12, 2024 8:57 am

pan24 έγραψε:

Θα μπορέσουν να τρέξουν το 1 ο Γουίλμπεκιν και ο Μπάλντγουιν; Όποτε έκαναν κάτι καλό είχαν δίπλα τους έναν πολύ καλό άσσο να κουμαντάρει την ομάδα και αυτοί να σκοράρουν κυρίως.

Στην 3αδα του Μπίρτς με τον Σανλί και τον Μέλι ως 4-5 υπάρχει ένα 5αρι αρκετά καλό για βασικός ομάδας 8αδας;

Νομίζω ότι η απάντηση θα είναι ναι στον άσο και όχι στο 5. Αλλά το 5 διορθώνεται μέσα στην χρονιά με ένα αθλητικό 5αρι (που θα λείπει), ενώ αν είναι όχι στον άσο ζοριζει το πράγμα.

Είναι νομίζω καλοί δημιουργοί σε όλες τις θέσεις ενώ το σπέισινγκ θα είναι υποδειγματικό οπότε θα χρειαστεί να παίρνουν λιγότερες αποφάσεις οι Γουιλμπεκιν/Μπολντγουιν. Λογικά θα τους αφήσει ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν και νομίζω θα ανταποκριθουν καλά σε τέτοιο ρόλο.

0
dimitrisdrama

sophomore
Reactions: 71
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Σεπ 12, 2024 10:18 am

AlexD έγραψε:
pan24 έγραψε:

Νομίζω ότι η απάντηση θα είναι ναι στον άσο και όχι στο 5. Αλλά το 5 διορθώνεται μέσα στην χρονιά με ένα αθλητικό 5αρι (που θα λείπει), ενώ αν είναι όχι στον άσο ζοριζει το πράγμα.

Είναι νομίζω καλοί δημιουργοί σε όλες τις θέσεις ενώ το σπέισινγκ θα είναι υποδειγματικό οπότε θα χρειαστεί να παίρνουν λιγότερες αποφάσεις οι Γουιλμπεκιν/Μπολντγουιν. Λογικά θα τους αφήσει ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν και νομίζω θα ανταποκριθουν καλά σε τέτοιο ρόλο.
Νομιζω τo spacing θα ηταν υποδειγματικο αν ηταν ιδια ομαδα με περυσι..η αν έστω είχε κρατήσει τον καλάθη που ήξερε με κλειστά που είναι ο καθένας..με ενα πλειμεικερ που είναι scoring guard ολα τα χρόνια κ δεν ξέρει τα συστήματα (baldwin)..με τον wilbekin που δεν ηταν ποτε playmaker ουτε ξερει να ελεγχει τον ρυθμό σε μια ομάδα..με καινουριους ψηλούς που δεν ξερουν τα συστηματα, δεν είναι πολύ ευκολο να κάνεις ομάδα να βρίσκεται με κλειστά μάτια..αντε να βοηθησει λιγο ο γκουντουριτς στην δημιουργια..ισως κ αν παιζει ο μελι στην 5αδα που ειναι πολυδιαστατος ψηλος..αλλα σε βραδιες που δεν θα μπαινουν τα σουτ και θα θες τον playmaker να σου βρει λυσεις ή σε κλειστα ματς θα ψαχνονται ή θα παιζουν 1ν1 και οτι γινει..ο παναθηναικος χωρις 5 βασικους βασικους κερδιζε 20 ποντους την εφες στο φιλικο που ηταν μονο χωρις τον λαρκιν..γιατι ο λορενζο κ ο μπραουν ηξεραν τι να κανουν οταν ειχαν την μπαλα κ οι υπολοιποι ηταν ιδιοι απο περυσι..στην εφες οργανωνε καπως ο τομπσον κ μετα το χαος..ο καθενας εκανε οτι ηθελε..το ιδιο προβλημα θα εχουν κ οι 2 τουρκικες με τα playmaker που εχουν..

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Σεπ 12, 2024 10:55 am

Η φενερ έχει πολύ καλό 3-4 αλλα έχει το ίδιο πρόβλημα με μας στα 4ρια .. δεν μπορούν να παίξουν όλοι μαζί.κολσον και χειζ θα Βαράνε 35λ..οι κομβικές θέσεις είναι το 1-5..

Εγώ δεν είμαι φαν του μπολνγουιν ειδικά στα κρίσιμα ..βάλε και ότι δεν είναι άσσος .. βάλε και τον Σάρας .. μυρίζει καταστροφή … και ο άλλος είναι ότι να ναι ο γουιλμπεκιν.. σε αυτόν και αν δεν είναι να χεις εμπιστοσύνη ..

Στο 5 είναι για γιουροκαπ .. λένε ότι θα φερουν και άλλον όμως .

Συμφωνώ με την άποψη ότι μπορούν από φ4 μέχρι και να βγουν εκτός 8δας..

0
AlexD

nba

Πέμ Σεπ 12, 2024 2:20 pm

dimitrisdrama έγραψε:
Πέμ Σεπ 12, 2024 10:18 am
AlexD έγραψε:

Νομιζω τo spacing θα ηταν υποδειγματικο αν ηταν ιδια ομαδα με περυσι..η αν έστω είχε κρατήσει τον καλάθη που ήξερε με κλειστά που είναι ο καθένας..με ενα πλειμεικερ που είναι scoring guard ολα τα χρόνια κ δεν ξέρει τα συστήματα (baldwin)..με τον wilbekin που δεν ηταν ποτε playmaker ουτε ξερει να ελεγχει τον ρυθμό σε μια ομάδα..με καινουριους ψηλούς που δεν ξερουν τα συστηματα, δεν είναι πολύ ευκολο να κάνεις ομάδα να βρίσκεται με κλειστά μάτια..αντε να βοηθησει λιγο ο γκουντουριτς στην δημιουργια..ισως κ αν παιζει ο μελι στην 5αδα που ειναι πολυδιαστατος ψηλος..αλλα σε βραδιες που δεν θα μπαινουν τα σουτ και θα θες τον playmaker να σου βρει λυσεις ή σε κλειστα ματς θα ψαχνονται ή θα παιζουν 1ν1 και οτι γινει..ο παναθηναικος χωρις 5 βασικους βασικους κερδιζε 20 ποντους την εφες στο φιλικο που ηταν μονο χωρις τον λαρκιν..γιατι ο λορενζο κ ο μπραουν ηξεραν τι να κανουν οταν ειχαν την μπαλα κ οι υπολοιποι ηταν ιδιοι απο περυσι..στην εφες οργανωνε καπως ο τομπσον κ μετα το χαος..ο καθενας εκανε οτι ηθελε..το ιδιο προβλημα θα εχουν κ οι 2 τουρκικες με τα playmaker που εχουν..
Μπορεί να έχεις δίκιο δε ξέρω.
Σίγουρα ο Σάρας αποφάσισε ο αντικαταστάτης του Νικ να είναι κόμπο. Πρώτος στόχος Κ. Έβανς και 2ος Μπολντγουιν, Λορέντζο δεν έπαιξε καν σαν στόχος γιατί είχε κλείσει από νωρίς στον ΠΑΟ, ίσως να ήταν ο 1ος του βέβαια αν είχε την δυνατότητα. Γιατί δεν είναι ότι υπήρχε και κανένας άλλος καθαρά 1 που προσπέρασε να πεις.

Τώρα για τις αλλαγές, Καλαθης(Μπολντγουιν) -Μοτλει(Μπιρτς) είναι οι βασικοί και Ντόρσεϊ(Χολ)-Πάπα(Μέλι)-Μανταρ(Ζάγκαρς) οι μπακ απ, ενώ και ο μπακ απ Σεστινα άλλαξε με την βασικούρα Μπόνζι. Δεν λέω ότι δεν είναι αλλαγές που θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά νομίζω ότι με τόσο καλό σουτ και εμπειρία από Γουιλμπεκιν/Μπολντγουιν/Χολ/Γκουντουριτς/Χειζ/Μπιμπέροβιτς/Πιερ/Σανλι/Μέλι μέχρι τα Χριστούγεννα μπορεί να ρολάρει και να παίζει καταπληκτικό μπάσκετ και αν δεν αποδειχθεί θέμα αυτό που λες για τον άσο να σφαχτει για το Φ4.

0
balkanwarrior

sophomore
Reactions: 116
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 12, 2024 7:45 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Σεπ 11, 2024 9:56 pm
balkanwarrior έγραψε:

Φανταζομαι εννοεις αναβολικα καθως τα στεροειδη ειναι μια κατηγορια τετοιων(και δεν ειναι και ολα αναβολικα). Να επιτρεπεται οχι, αν του δωσαν αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε.
Ναι, αναβολικά εννοούσα. Όχι d-ball και deca βέβαια, κάτι πιο εξιδεικευμένο. Ναι, η αλήθεια είναι δεν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε. Πάντως, πιστεύω γίνονται πραγματάκια, φαντάζομαι αν έχει ολόκληρο ιατρικό επιτελείο μόνο θετικά μπορούν να λειτουργήσουν και να μη φανεί τίποτα στις εξετάσεις, ειδικά αν γίνει στη off season.

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1317
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τρί Σεπ 17, 2024 9:20 am

Απροβλεπτη και μαλλον ανεξηγητη επιστροφη Paris Lee σε Μονακο.Εκτος αν υπαρχει αποχωρηση ή καποιος τραυματισμος...

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1317
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Τρί Σεπ 17, 2024 10:14 am

gspara έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 9:20 am
Απροβλεπτη και μαλλον ανεξηγητη επιστροφη Paris Lee σε Μονακο.Εκτος αν υπαρχει αποχωρηση ή καποιος τραυματισμος...
Διαβαζω σε σχολια οτι ο Μαικ ειναι τραυματιας και επιστρεφει Νοεμβριο/Δεκεμβριο.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Τρί Σεπ 17, 2024 10:29 am

Ζημιά αυτό για την Μονακό και τελείως άλλη γραμμή κοντών, απίστευτα λιγότερο σκορ από κει για όσο θα είναι εκτός ο Μάικ. Από Τζέιμς/Οκομπο/Λόιντ και ίσως Γουοκερ πήγε στο Οκομπο/Καλαθης/Λι και καλύτερο/πιο έτοιμο Στραζελ.

Έχει βέβαια Κορκμαζ στα Φόργουορντ αλλά και με τέτοια 5αρια κινδυνεύει με κατάρρευση φέτος και να κυνηγάει.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1431
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Σεπ 17, 2024 2:23 pm

Η Φενέρ συμφώνησε με την Μαριάνοβιτς.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Σεπ 17, 2024 2:39 pm

μορφαρα ο μαριανοβιτς..θα εχει πλακα φετος η ευρωλιγκα..παικτικα δεν ξερω αν μπορει να προσφερει..ειναι πολυ δυσκινητος πλεον..Ετσι και φτασει ομως στο ζωγραφιστο ειναι cheat

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες, Μεταγραφές, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”