Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

allstar
Reactions: 1712
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 05, 2024 12:44 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 05, 2024 12:35 pm
o νουορα δεν ξερω κατα ποσο στεκεται καλα στο 2..Ωραιο ροστερακι της εφες,πολυ επιθετικο,αμυντικα δεν ξερω πως θα παει..λαρκιν νουορα μαρκαρουν με τα ματια,μπομπουα δεν θα χει παει 36 χρονων?πουαριε παλι δεν ειναι τρελος φαν της αμυνας.. Ενδιαφερον προτζεκτακι,θα ναι fun to watch ομαδα.
Λογικά θα πάρει τη θέση της Μακαμπι στα πλειοφ στην 7η θέση (οι 6 πρώτοι θα είναι οι ίδιοι, ίσως με διαφορετική σειρα) και ψάχνουμε τον 8ο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 2432
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 05, 2024 12:56 pm

μην βιαζονται εκει στην καε για παιχτη με τον πασο τους

ολοι οι ομαδες κανουν μεταγραφαρες και εμεις πεταμε χαρταετο

0
Christofis

a1greece
Reactions: 539

Δευ Αύγ 05, 2024 1:22 pm

shaq7 έγραψε:
o νουορα δεν ξερω κατα ποσο στεκεται καλα στο 2..Ωραιο ροστερακι της εφες,πολυ επιθετικο,αμυντικα δεν ξερω πως θα παει..λαρκιν νουορα μαρκαρουν με τα ματια,μπομπουα δεν θα χει παει 36 χρονων?πουαριε παλι δεν ειναι τρελος φαν της αμυνας.. Ενδιαφερον προτζεκτακι,θα ναι fun to watch ομαδα.
Εμενα παλι δεν μου πολυγεμιζει το ματι. Αν δεν ειχα λαρκιν και τομπσον θα τους ειχα για εκτος 8αδας.

0
JohnnyPao

allstar

Δευ Αύγ 05, 2024 1:26 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εμενα παλι δεν μου πολυγεμιζει το ματι. Αν δεν ειχα λαρκιν και τομπσον θα τους ειχα για εκτος 8αδας.
Εγώ πιστεύω πως το χαμηλό τους σχήμα με Larkin - Thompson ή Bryant - Nwora - Johnson - Smits στο κλείσιμο των αγώνων θα σκοτώνει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 3930
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 05, 2024 2:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Christofis έγραψε:

Εγώ πιστεύω πως το χαμηλό τους σχήμα με Larkin - Thompson ή Bryant - Nwora - Johnson - Smits στο κλείσιμο των αγώνων θα σκοτώνει.
αν ο τζονσον δεν ειναι ο τιραμολα νομιζω αμυντικα θα ειναι βοηθα παναγια μου.. Λαρκιν κινητο μις ματς,τομπσον οκ καλος αμυντικος αλλα οχι και γουοκαπ,νουορα θα πεταει αετο και θα χανετε και στις αλλαγες..ο τζονσον εχω την εντυπωση οτι ειναι αθλητικος αλλα 1.98,δεν γνωριζω αν ειναι καλος αμυντικος και ο σμιτς που οκ ριχνει ξυλο αλλα δεν ειναι και πραιμ ντανστον..

0
JohnnyPao

allstar

Δευ Αύγ 05, 2024 2:14 pm

shaq7 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

αν ο τζονσον δεν ειναι ο τιραμολα νομιζω αμυντικα θα ειναι βοηθα παναγια μου.. Λαρκιν κινητο μις ματς,τομπσον οκ καλος αμυντικος αλλα οχι και γουοκαπ,νουορα θα πεταει αετο και θα χανετε και στις αλλαγες..ο τζονσον εχω την εντυπωση οτι ειναι αθλητικος αλλα 1.98,δεν γνωριζω αν ειναι καλος αμυντικος και ο σμιτς που οκ ριχνει ξυλο αλλα δεν ειναι και πραιμ ντανστον..
Smits, Johnson, Bryant, Thompson είναι σουπερ αμυντικοί κι ο Larkin πιέζει αρκετά καλά πάνω στη μπάλα, νομίζω τους αδικείς. Βλέπεις κάποια καλύτερα ομάδα από αυτούς? Πλην των περσινών τοπ 6.

Ξέρει κανεις ποσοι ξενοι επιτρέπονται στο τουρκικό πρωτάθλημα?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Αύγ 05, 2024 2:19 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Αύγ 05, 2024 2:14 pm
shaq7 έγραψε:

Smits, Johnson, Bryant, Thompson είναι σουπερ αμυντικοί κι ο Larkin πιέζει αρκετά καλά πάνω στη μπάλα, νομίζω τους αδικείς. Βλέπεις κάποια καλύτερα ομάδα από αυτούς? Πλην των περσινών τοπ 6.

Ξέρει κανεις ποσοι ξενοι επιτρέπονται στο τουρκικό πρωτάθλημα?
οχι δεν λεω δεν θα ναι 8δα..παιζει να μαρεσουν και περισσοτερο απο μονακο..απλα δεν μου φαινεται λειτουργικη 5δα στην αμυνα.Επισης λογικα μονο με αλλαγες μπορουν να παιξουν οποτε ο λαρκιν ειναι μις ματς σιγουρο.

νομιζω 5 ξενους να παιζουν αλλα οσους θελουν στο ροστερ.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2108
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Αύγ 05, 2024 3:53 pm

Οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει ρόστερ,αντε να κάνουν μια προσθήκη ακόμα.

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος οι ομάδες θα είναι πολύ κοντά ως το τέλος αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τους περσινούς πρώτους 6.

Ας το δούμε με τη σειρά.
Η Ρεάλ πλέον δεν έχει Ρούντι, Κοζέρ, Γιούλ πια στα 37,ο Ντεκ με χιαστούς και λογικά επιστρέφει από το 2025.
Ράταν-Μέις και Φελίζ δεν μοιάζουν για μεταγραφές επιπέδου Ρεάλ, Μούσα-Καμπάτσο είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο στο 1-2 αν κάποιος από τους καινούργιους δεν κάνει πολύ μεγάλο στεπ απ.

Η Μονακό χωρίς πολλές αλλαγές αλλά αυτές που έκανε είναι σημαντικές. Είμαι πολύ περίεργος αν ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα καταφέρει να τους ταιριάξει και πως θα χωρέσει τον Καλάθη στο μπάσκετ που παίζει.

Και η Μπαρτσελόνα χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ αλλά με νέο προπονητή και οι αλλαγές που έκανε είναι σημαντικές,ειδικά ο Πάντερ. Θεωρητικά το ρόστερ είναι καλύτερο από πέρσι αλλά μένει να το δούμε.

Στην Φενέρ θα κάνω την μεγάλη πρόβλεψη ότι ο Σάρας παίζει να μην κάνει Χριστούγεννα,δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόστερ φτιάχνει.
Περιφέρεια που οι 2 άσσοι του θα είναι ο Γουίλμπεκιν και ο Μπάλντγουιν που συνήθως θα παίζουν και μαζί,ο ένας πιο τρελοκομείο από τον άλλο.

Στο 5 Μέλι και Σανλί,δυο 33χρονοι που δεν πηδάνε εφημερίδα. Ακόμα και αν βάζει τον Σάμανιτς στο 5 δεν αλλάζει κάτι,κυρίως 4αρι είναι.
Στην 5αδα Γουίλμπεκιν,Μπάλντγουιν, Κόλσον,Χέιζ-Ντέιβις, Μέλι αναρωτιέμαι για πόσους θα παίζει άμυνα ο Ντέβις.

Οι δικοί μας θεωρητικά έχουν τα λιγότερα ερωτηματικά αλλά και αυτά που έχουν δεν είναι ασήμαντα.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει άλλο καλό 5αρι, ο Λεσόρ θα καταφέρει πάλι να βγάλει τη χρονιά μόνος του;
Ο Μπράουν θα δέσει με τους άλλους κοντούς;
Ο Σλούκας θα καταφέρει να μείνει υγιής στα κρίσιμα και να παίζει στο ίδιο επίπεδο με πέρσι;

Ο Μπαρτζώκας θα καταφέρει να βρει άκρη στο ροτέισον με τόσους που έχουν μαζευτεί;
Ο Έβανς θα επανέλθει στα στάνταρ του η πάλι στο τέλος δεν θα υπάρχει κάποιος να πάρει την κρίσιμη επίθεση;

Υ.Γ. Το σίριαλ Καμπόκλο συνεχίζεται. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Ζοτς είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, ότι οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί και οτι αν δεν πραγματοποιηθεί η μικρή ελπίδα που έχει να επιστρέψει στο nba δεν θα λυπηθεί και θα παίζει στην Παρτίζαν του χρόνου. Το παιδί σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα,πάντως στην Παρτίζαν έχει χώρο για 4-5αρι και αυτός έχει ακόμα συμβόλαιο...

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Αύγ 05, 2024 4:39 pm

Νομιζω το πληρεστερο ροστερ το εχει ο ολυμπιακος,αν παρει ενα καλο σεντερ θα ναι μαζι του και ο παο..
Σαν βασικες 5δες παντως ο ολυμπιακος εχει τα πιο αδυναμα γκαρντ σε σχεση με σλουκα/ναν και καμπατσο/μουσα(με υγιη εβανς δεν θα το ελεγα οτι υστερει παντως)..υπερτερει στο 4/5 που και εμεις και η ρεαλ μαλλον το εχουμε παρακανει ενω αν ο παο παει ετσι θα ναι στην ουσια με ενα 5ρι παλι..

Θα ξαφνιαστω αν στο φ4 δεν ειναι ολυμπιακος παο ρεαλ..Στην ουσια τον 4ρτο ψαχνουμε..Φενερ συμφωνω με τον παν24,πολυ περιεργο ροστερ ,ειδικα για σαρας..Μονακο επισης σαν να το εκανε χειροτερο το ροστερ,με κορκμαζ κατι σωνεται αλλα πιασανε και τον προεδρο οποτε δεν ξερω τι θα γινει εκει..Η μπαρτσα νομιζω συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες για 4η ωστοσο δεν ειναι ομαδα να πονταρεις τα λεφτα σου..Σαν ομαδα εκπληξη μπορω να δω μονο την παρτιζαν η την εφες αν μπορεις να την πεις εκπληξη..

Οποτε λογικα θα χουμε ομαδες 4 κατηγοριων..
Φαβορι ολυ παο ρεαλ
Runner up F4 /8δας μπαρτσα εφες μονακο φενερ παρτιζαν
θα παλεψουν για 8δα ερυθρος αρμανι μπαγιερν μπασκονια
Fillers ζαλγκιρις βιρτους παρι ασβελ μακαμπι αλμπα

0
JohnnyPao

allstar

Δευ Αύγ 05, 2024 6:20 pm

pan24 έγραψε:

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος οι ομάδες θα είναι πολύ κοντά ως το τέλος αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για τους περσινούς πρώτους 6.

Ας το δούμε με τη σειρά.
Η Ρεάλ πλέον δεν έχει Ρούντι, Κοζέρ, Γιούλ πια στα 37,ο Ντεκ με χιαστούς και λογικά επιστρέφει από το 2025.
Ράταν-Μέις και Φελίζ δεν μοιάζουν για μεταγραφές επιπέδου Ρεάλ, Μούσα-Καμπάτσο είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο στο 1-2 αν κάποιος από τους καινούργιους δεν κάνει πολύ μεγάλο στεπ απ.

Η Μονακό χωρίς πολλές αλλαγές αλλά αυτές που έκανε είναι σημαντικές. Είμαι πολύ περίεργος αν ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα καταφέρει να τους ταιριάξει και πως θα χωρέσει τον Καλάθη στο μπάσκετ που παίζει.

Και η Μπαρτσελόνα χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ αλλά με νέο προπονητή και οι αλλαγές που έκανε είναι σημαντικές,ειδικά ο Πάντερ. Θεωρητικά το ρόστερ είναι καλύτερο από πέρσι αλλά μένει να το δούμε.

Στην Φενέρ θα κάνω την μεγάλη πρόβλεψη ότι ο Σάρας παίζει να μην κάνει Χριστούγεννα,δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόστερ φτιάχνει.
Περιφέρεια που οι 2 άσσοι του θα είναι ο Γουίλμπεκιν και ο Μπάλντγουιν που συνήθως θα παίζουν και μαζί,ο ένας πιο τρελοκομείο από τον άλλο.

Στο 5 Μέλι και Σανλί,δυο 33χρονοι που δεν πηδάνε εφημερίδα. Ακόμα και αν βάζει τον Σάμανιτς στο 5 δεν αλλάζει κάτι,κυρίως 4αρι είναι.
Στην 5αδα Γουίλμπεκιν,Μπάλντγουιν, Κόλσον,Χέιζ-Ντέιβις, Μέλι αναρωτιέμαι για πόσους θα παίζει άμυνα ο Ντέβις.

Οι δικοί μας θεωρητικά έχουν τα λιγότερα ερωτηματικά αλλά και αυτά που έχουν δεν είναι ασήμαντα.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει άλλο καλό 5αρι, ο Λεσόρ θα καταφέρει πάλι να βγάλει τη χρονιά μόνος του;
Ο Σλούκας θα καταφέρει να μείνει υγιής στα κρίσιμα και να παίζει στο ίδιο επίπεδο με πέρσι;

Ο Μπαρτζώκας θα καταφέρει να βρει άκρη στο ροτέισον με τόσους που έχουν μαζευτεί;
Ο Έβανς θα επανέλθει στα στάνταρ του η πάλι στο τέλος δεν θα υπάρχει κάποιος να πάρει την κρίσιμη επίθεση;

Υ.Γ. Το σίριαλ Καμπόκλο συνεχίζεται. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Ζοτς είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, ότι οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί και οτι αν δεν πραγματοποιηθεί η μικρή ελπίδα που έχει να επιστρέψει στο nba δεν θα λυπηθεί και θα παίζει στην Παρτίζαν του χρόνου. Το παιδί σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα,πάντως στην Παρτίζαν έχει χώρο για 4-5αρι και αυτός έχει ακόμα συμβόλαιο...
Χμμμ ενδιαφέρον σχόλιο, εγώ θεωρώ πως η σεζόν του χρόνου θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική από τη φετινή και με ανεβασμένο το επίπεδο της πλειοψηφίας των ομάδων.

Οι βελτιωμένοι :

1. ΟΣΦΠ --> Βεζενκοφ/Ντορσει/Βιλντοζα αντι Σικμα/Κανααν/Μπραζντέικις. Ουσιαστικά δεν έχασαν κάποιον ιδιαίτερο και προσέθεσαν πολύ ποιότητα, σίγουρη θέση στο φαιναλ 4.
2. ΠΑΟ --> Μπράουν αντι Βιλντοζα, ίσως και προσθήκη ψηλου, δεν ξέρω αν αρκεί για το repeat αλλά μιλάμε σίγουρα για αναβάθμιση.
3. ΡΕΑΛ --> Φελιζ/Μέις/Ιμπακα/Γκαρουμπα αντι Σερχι/Κοζερ/Ρουντι/Πουαριε. Φεύγουν δύο συνταξιούχοι και ένας που έχει περάσει τη κορυφή του βουνού προ πολλού για να προστεθούν 3 φερελπιδες παιχτες που ερχόμενοι από τον πάγκο θα δώσουν ενέργεια για τα λίγα λεπτά που αυτή η σούπερ βασική 5αδα που έχουν θα χρειάζεται ανάσες + ποιότητα και εμπειρία από Ιμπακα εννοείται. Κι αυτοί σίγουρη θέση στη 4αδα. Δεν γίνεται απτη μια να αναπολείς τους συνταξιούχους και απτην άλλη να σε προβληματίζει που μένει ο Γιουλ στα 37...
4. ΦΕΝΕΡ --> Μπάλντγουιν/Χολ/Κολσον/Μελι/Σαμανιτς αντι Καλαθη/Ντορσει/Πιερ/Παπαγιάννη και ψάχνουν και για βασικο 5αρι. Στα χαρτιά μιλάμε για σούπερ αναβάθμιση, έφυγαν οι 3 Έλληνες που δεν άρεσαν καθόλου στον Σάρας και ήρθαν 2 παιχταράδες απτη Μακαμπι και ο Χολ (πολύ Σάρας παιχτης) στη περιφέρεια, να δούμε πως θα κλείσουν στους ψηλούς, όντως τους λείπει playmaking. Έχεις δίκιο για τους προβληματισμούς σου εδώ.

5. ΜΠΑΡΤΣΑ --> Παντερ/Νουνιεζ/Αντερσον/Μετου/Φαλ αντι Γιοκουμπαιτις/Ρουμπιο/Καλινιτς/Ντα Σιλβα/Ναζι. Κι εδώ θα ήθελαν ίσως έναν playmaker off the bench και λίγο καλύτερη άμυνα, αλλά σίγουρα βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι, χωρίς να χάσουν κάποιον που να βοήθησε ιδιαίτερα φετος.
6. ΜΟΝΑΚΟ --> Καλαθης/Μπραουν/Παπαγιάννης αντι Λοιντ/Μπραουν/Χολ και ίσως δούμε και Κορκμαζ (αντι του Κεμπα). Νομίζω χρειάζονταν έναν παίχτη να τους βάζει χαλινάρι στα κρίσιμα όπως ο Νικ και η αλλαγή του ενός Μπράουν με τον άλλον τους προσθέτει και το σουτ που ήθελαν, το ίδιο κι ο Παπαγιάννης. Δεν ξέρω βέβαια αν αρκούν αυτά για το βήμα παραπάνω που απαιτείται, ώστε να φτάσουν στο φαιναλ 4.

Αυτη ειναι η πρώτη 6αδα, κανένα ροστερ δεν ειναι τέλειο, είναι όλοι τους όμως πολύ βελτιωμένοι. Επιπλέον, καλύτεροι από πέρσι είναι σίγουρα η Εφες, οι δύο Σέρβικες, οι δύο Ιταλικές και η Ζαλγκιρις.

Στα ίδια με πέρσι ή και χειρότερα : Αλμπα, Ασβελ, Πάρις (αντι της Βαλενθια), Μπασκονια (πολύ χειρότερα), Μακαμπι (δυστυχώς) και Μπαγερν (αν και δεν έχει ολοκληρώσει το ροστερ της).

Εγώ λοιπόν βλέπω 6 ομάδες να κυνηγούν μια θέση στο φαιναλ 4 και σιγουρα θα προκύψει κι άλλη μια ως έκπληξη, εκτός αυτών υπάρχουν άλλες 6 που κυνηγούν τις τελευταίες δύο θέσεις τις 8αδας και στο τελευταίο tier των υπολοίπων 6 ομάδων υπάρχουν 2-3 που μπορούν να κάνουν ζημιές στα μεγαθήρια και να κρίνουν τη τελική κατάταξη. Το μόνο που μου έλειψε στη φετινή off season είναι να δω περισσότερους παιχτες από ΝΒΑ να έρχονται προς Ευρώπη και να μην έχουν ξανά την ίδια ανακύκλωση των ιδιων παιχτών μεταξύ των ομάδων.

ΥΓ. Με βάση την επιτυχία των play in, πως θα σας φαινόταν να υπάρχουν και play out?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Αύγ 05, 2024 7:03 pm

ο ρουμπιο το εκοψε το μπασκετ? Δεν εχει παρει καπου το ματι μου οτι δεν θα ναι του χρονου στην μπαρτσα.

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1263
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Δευ Αύγ 05, 2024 7:11 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Αύγ 05, 2024 7:03 pm
ο ρουμπιο το εκοψε το μπασκετ? Δεν εχει παρει καπου το ματι μου οτι δεν θα ναι του χρονου στην μπαρτσα.
Eπεστρεψε Μπανταλονα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2108
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Αύγ 06, 2024 8:50 am

JohnnyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Ας το δούμε με τη σειρά.

3. ΡΕΑΛ --> Φελιζ/Μέις/Ιμπακα/Γκαρουμπα αντι Σερχι/Κοζερ/Ρουντι/Πουαριε. Φεύγουν δύο συνταξιούχοι και ένας που έχει περάσει τη κορυφή του βουνού προ πολλού για να προστεθούν 3 φερελπιδες παιχτες που ερχόμενοι από τον πάγκο θα δώσουν ενέργεια για τα λίγα λεπτά που αυτή η σούπερ βασική 5αδα που έχουν θα χρειάζεται ανάσες + ποιότητα και εμπειρία από Ιμπακα εννοείται. Κι αυτοί σίγουρη θέση στη 4αδα. Δεν γίνεται απτη μια να αναπολείς τους συνταξιούχους και απτην άλλη να σε προβληματίζει που μένει ο Γιουλ στα 37...

ΥΓ. Με βάση την επιτυχία των play in, πως θα σας φαινόταν να υπάρχουν και play out?
Η Ρεάλ στους ψηλούς είναι σούπερ.
Στους κοντούς όμως μπορεί να είναι και χειρότερα από ότι με την γερουσία.

Ο Φελίζ έχει λογική σαν κίνηση. Είναι 27 χρονών, κάθε χρόνο κάνει χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη και ως Κοτονού δεν τους πιάνει θέση ξένου.
Όμως δεν έχει ξαναπαίξει Ευρωλίγκα, έκανε μια καλή χρονιά Eurocup αλλά όχι κάτι άλλο. Είναι ένα στοιχηματάκι που ίσως αξίζει να πάρεις αλλά κανονικά πρέπει να είναι ο 4ος γκαρντ.

Αυτός που δεν βγάζει νόημα είναι ο Μέις. 30χρονών γυρολόγος, τις περισσότερες χρονιές έχει παίξει σε 2 ή παραπάνω ομάδες.
Την περασμένη χρονιά είχε 8,5 πόντους σε 33 λεπτά στην Ενισέι.
Με έναν καλό γκαρντ, τον Φελίζ για 4ο και τον Γιούλ για 5ο γκαρντ θα ήταν σούπερ. Τώρα είναι πολύ πιθανό να παίζουν με τον Γιούλ πρώτη αλλαγή στα γκαρντ.

Εγώ θα ήμουν φουλ υπερ play out αλλά αυτοί με τα εγγυημένα συμβόλαια σίγουρα όχι.
Σκέψου ότι αν υπήρχαν play out το 2022-2023, ο Παναθηναικός την περασμένη χρονιά πολύ πιθανό να έπαιζε στο Eurocup.

0
JohnnyPao

allstar

Τρί Αύγ 06, 2024 9:54 am

pan24 έγραψε:
Τρί Αύγ 06, 2024 8:50 am
JohnnyPao έγραψε:

Η Ρεάλ στους ψηλούς είναι σούπερ.
Στους κοντούς όμως μπορεί να είναι και χειρότερα από ότι με την γερουσία.

Ο Φελίζ έχει λογική σαν κίνηση. Είναι 27 χρονών, κάθε χρόνο κάνει χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη και ως Κοτονού δεν τους πιάνει θέση ξένου.
Όμως δεν έχει ξαναπαίξει Ευρωλίγκα, έκανε μια καλή χρονιά Eurocup αλλά όχι κάτι άλλο. Είναι ένα στοιχηματάκι που ίσως αξίζει να πάρεις αλλά κανονικά πρέπει να είναι ο 4ος γκαρντ.

Αυτός που δεν βγάζει νόημα είναι ο Μέις. 30χρονών γυρολόγος, τις περισσότερες χρονιές έχει παίξει σε 2 ή παραπάνω ομάδες.
Την περασμένη χρονιά είχε 8,5 πόντους σε 33 λεπτά στην Ενισέι.
Με έναν καλό γκαρντ, τον Φελίζ για 4ο και τον Γιούλ για 5ο γκαρντ θα ήταν σούπερ. Τώρα είναι πολύ πιθανό να παίζουν με τον Γιούλ πρώτη αλλαγή στα γκαρντ.

Εγώ θα ήμουν φουλ υπερ play out αλλά αυτοί με τα εγγυημένα συμβόλαια σίγουρα όχι.
Σκέψου ότι αν υπήρχαν play out το 2022-2023, ο Παναθηναικός την περασμένη χρονιά πολύ πιθανό να έπαιζε στο Eurocup.
Σωστός για Rathan-Mayes και μένα μου φαίνεται εντελώς κουλή κίνηση χωρίς καμία λογική, δεν θα μου κάνει εντύπωση να φέρουν παίχτη στη θέση του μέσα στη σεζόν. Κι εγώ έτσι όπως το βλέπω πρώτη αλλαγή στον ασο θα ναι ο Feliz, πρώτη αλλαγή στο "2" ο Llull και ο Mayes ως 5ος γκαρντ, ίσως βοηθήσει περισσότερο και ο Abalde φετος. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να φέρουν πάντως έναν γκαρντ τον χειμώνα και να γίνουν ξανά υπερομαδα, οπότε να λέμε κι ευχαριστώ που είναι έστω προς το παρόν λίγο γηινοι.

Ίσως να θέλουν τον Goss απτον ΟΣΦΠ το επόμενο καλοκαίρι στο μεταξυ.

ΥΓ. Οκ, ας υπολογίζουν το play out για τις ομάδες χωρίς κλειστο συμβόλαιο τι να πω, δλδ αν είναι ο ΠΑΟ 17ος ας μπει στη θέση του ο 16ος, κατάλαβες.

0
JohnnyPao

allstar

Τετ Αύγ 07, 2024 10:39 am

Υπέγραψε ο Korkmaz στη Μονακο, με 1+1 κι αυτός. Εντύπωση μου κάνει που δεν ασχολήθηκαν η Φενερ κι η Εφες.

Πιστεύω σιγά σιγά θα γιγαντωθεί το κύμα παιχτών που θα αφήσουν το ΝΒΑ και θα ρθουν προς Ευρώπη, ειδικά μόλις τελειώσουν τα training camps. Οι ομάδες που έκαναν υπομονή και δεν βιάστηκαν να υπογράψουν παιχτες θα βγουν κερδισμένες.

Θεωρείτε πως λείπει κάτι απτη Μονακο?

James(1/2) , Calathes , Strazel
Korkmaz(2/3) , Okobo(2/1)
Diallo , Blossomgame(3/4) , Begarin
Brown , Cornelie
Papagiannis , Motiejunas , Jaiteh

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες, Μεταγραφές, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”