Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 862
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- kojito
- Reactions: 2215
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός κάποτε ήταν από τους καλύτερους περιφερειακούς αμυντικούς στο ΝΒΑ όταν έπαιζε στους Thunder, ασχέτως που στην επίθεση την έπιανε από το κοτσάνι. Μετά είχε σοβαρούς τραυματισμούς και πήρε την κάτω βόλτα, έχασε την θέση του εκεί και κατέληξε να παλεύει για συμβόλαιο στην G-League.
Θα περίμενα πάντως ότι η Βιλερμπάν θα έψαχνε περισσότερο για παίκτες λαβράκια απ'οτι γερασμένους παίκτες στην δύση της καριέρας τους. Τα τελευταία χρόνια βγάζει παίκτες (Wembanyama, Strazel, Maledon, Rissacher) αλλά σαν ρόστερ γενικά είναι αρκετά μεγάλο ηλικιακά.
0
-
- Reactions: 837
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν γινει ωραια κινηση για τη Ρεαλ. Με Ταβαρες στο 5 συν Μοτλει, Ιμπακα νομιζω ειναι υπερπληρης καθως εχει ενα θωρηκτό στην αμυνα, εναν ελιτ αμυντικο παρα τα χρονια που εχει και το τριποντο και μπορει και με πλατη και εναν πολυ καλο παικτη στο πικ ν ρολ αλλα και τελειωματα κοντα στο καλαθι. Επισης πλεον το 4 μπορει να καλυφθει ειτε με ανοδο χεζονια ή Ντεκ ειτε καθοδο του Ιμπακα ή τοθ Μοτλει κλεινοντας ενα μεγαλο κενο που αφησε ο γιαμπουσελε. Πλεον η ρεαλ γινεται ομαδα 6αδας. Για κατι παραπανω χρειαζεται τουλαχιστον αλλη μια μεγαλη μεταγραφη στο 1-2
1
1
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 862
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Να το κανει τι; Παικτης στο 2-3 εκει που εχει ηδη τον ΜουσαGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:08 pmκι αυτός παντως δεν νομίζω οτι κανει για την Ρεάλ. Μέτριος παίκτης
1
1
-
- Reactions: 1827
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καταρχάς ο Μουσα είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες βδομάδες, λογικό λοιπόν ως ένα σημείο η Ρεαλ να ψάχνει παίχτη στη θέση του. Ως ένα βαθμό...
Και λέω ως ένα βαθμό, γιατί αν είναι όλοι υγιείς, οι μόνες θέσεις που είναι πραγματικά πλήρης η Ρεαλ είναι το "3" και το "5", συνεπώς μου φαίνεται παράλογο να κάνει την οποιαδήποτε προσθήκη σε μια από αυτές τις θέσεις την ίδια ώρα που έχει σοβαρά κενά στις υπόλοιπες.
Στο "3" υπάρχει ο Hezonja, υπάρχει ο Abalde αν θες έναν καλύτερο αμυντικό και υπάρχει και ο Musa.
Στο "5" υπάρχει ο Tavares, υπάρχει ο Ibaka αν θες σουτ από τη θέση και υπάρχει και ο Garuba.
Από την άλλη... στη θεση "4" πίσω από τον τίμιο Deck δεν υπάρχει κανείς, μπορούν να παίξουν εκεί είτε ο Hezonja, είτε ο Garuba, αλλά κατά συνθήκη και οχι με συνέπεια, ο ένας δεν μπορεί να σταθεί αμυντικά και ειδικά στον τομέα του ριμπάουντ και ο άλλος είναι τελείως άσουτος και ως 4αρι θα καταστρέφει το όποιο spacing της ομαδας (που είναι ήδη προβληματικό). Τον NDiaye δεν μπορώ να τον υπολογίζω για σοβαρό ρόλο.
Ακριβώς ίδια κατάσταση με τον Garuba είναι ο Motley, σούπερ για τη θέση "5" και οι δυο τους, τραγικές επιλογές όμως ως 4αρια, ούτε ο Ibaka μπορεί να παίξει εκεί εννοείται!
Στις θέσεις "1" και "2" η Ρεαλ επίσης έχει σοβαρό πρόβλημα, πίσω από τους Musa και Campazzo υπάρχει ΜΟΝΟ ο γέροντας Llull που καλείται να κάνει υπερωρίες ερχόμενος από τη second unit, καθώς ο Rathan-Mayes δεν υπολογίζεται και ο Feliz θα είναι τραυματίας για αρκετό καιρό (όχι ότι προσέφερε κάτι ιδιαίτερο και όσο έπαιζε).
Η Ρεαλ λοιπόν πρώτα και κύρια χρειάζεται ένα σοβαρό και ποιοτικο combo guard, κατά δεύτερον ένα 4αρι αλλά με 3&D στοιχεία (και οχι στυλ Motley) και αφού κάνει αυτές τις κινήσεις το ξανασυζητάμε για τον Cordinier που πράγματι είναι εξαιρετικός παίχτης. Οτιδήποτε άλλο θα είναι λάθος κατά τη γνώμη μου.
0
-
- Reactions: 1827
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ο Micic μείνει ελεύθερος από τους Hornets μέσα στη χρονιά σε ποια ευρωπαϊκή ομάδα θα θέλατε να τον δείτε και σε ποια ομάδα πιστεύετε πως ταιριάζει περισσότερο και θα τους εκτόξευε αν πήγαινε εκεί?
Campazzo , Llull , Feliz
Micic , Musa
Hezonja , Abalde
Deck , NDiaye
Tavares , Ibaka , Garuba
Micic , Satoransky , Nunez
Punter , Brizuela
Abrines , Anderson
Parker , Metu
Vesely , Hernangomez , Fall
Micic , Thompson
Larkin , Beaubois
Nwora , Bryant , Johnson
Smits , Willis , Osmani
Poirier , Oturu
Micic , Mays
Baldwin , Hall , Guduric
Colson , Biberovic
Hayes , Melli
Birch , Sanli , Marjanovic
Micic , Bolmaro , Mannion
Dimitrijevic , Brooks
Shields , Causeur
Mirotic , Leday
Nebo , McCormack , Diop
Εγώ θα έλεγα Μπαρτσα ή Εφες.
ΥΓ. Αποκλείω τις σεβρικες σαν πιθανό προορισμό γιατί θεωρώ πως δεν θα μπορούν να τον πληρώσουν και αποκλείω και τις ελληνικές μαζί με την Μονακο γιατί θεωρώ πως αυτές οι ομάδες είναι πλήρεις στα γκαρντ. Κατά τα άλλα δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να τον διεκδικήσει.
Campazzo , Llull , Feliz
Micic , Musa
Hezonja , Abalde
Deck , NDiaye
Tavares , Ibaka , Garuba
Punter , Brizuela
Abrines , Anderson
Parker , Metu
Micic , Thompson
Larkin , Beaubois
Nwora , Bryant , Johnson
Smits , Willis , Osmani
Poirier , Oturu
Micic , Mays
Baldwin , Hall , Guduric
Colson , Biberovic
Hayes , Melli
Dimitrijevic , Brooks
Shields , Causeur
Mirotic , Leday
Nebo , McCormack , Diop
ΥΓ. Αποκλείω τις σεβρικες σαν πιθανό προορισμό γιατί θεωρώ πως δεν θα μπορούν να τον πληρώσουν και αποκλείω και τις ελληνικές μαζί με την Μονακο γιατί θεωρώ πως αυτές οι ομάδες είναι πλήρεις στα γκαρντ. Κατά τα άλλα δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να τον διεκδικήσει.
0
- kojito
- Reactions: 2215
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ προς Μπάρτσα θα τον έβλεπα. Θέλει έναν άσσο τώρα που χάνει την σεζόν ο Laprovittola αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Satoransky δεν μπορεί να βγάλει την θέση μόνος του (και δεν είναι κιόλας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί σε key factor), ενώ ο Nunez έχει τσαγανό και μπορεί σε 3-4 χρόνια να εξελιχθεί σε τοπ άσσο ίσως, αλλά προς το παρόν είναι μόνο για δευτεροτρίτος.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 10, 2024 5:31 amΑν ο Micic μείνει ελεύθερος από τους Hornets μέσα στη χρονιά σε ποια ευρωπαϊκή ομάδα θα θέλατε να τον δείτε και σε ποια ομάδα πιστεύετε πως ταιριάζει περισσότερο και θα τους εκτόξευε αν πήγαινε εκεί?
Campazzo , Llull , Feliz
Micic , Musa
Hezonja , Abalde
Deck , NDiaye
Tavares , Ibaka , Garuba
Punter , Brizuela
Abrines , Anderson
Parker , Metu
Micic , Thompson
Larkin , Beaubois
Nwora , Bryant , Johnson
Smits , Willis , Osmani
Poirier , Oturu
Micic , Mays
Baldwin , Hall , Guduric
Colson , Biberovic
Hayes , Melli
Dimitrijevic , Brooks
Shields , Causeur
Mirotic , Leday
Nebo , McCormack , Diop
Αρμάνι δεν θα ήθελα να τον δω με την καμία, νεκροταφείο παικτών είναι αυτή η ομάδα. Ούτε προς Σερβία τον βλέπω, ακόμα κι αν μπορούν να του προσφέρουν αρκετά χρήματα (δύσκολο), μάλλον ο ίδιος θα θέλει να πάει κάπου που να μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.
1
1
- shaq7
- Reactions: 4721
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται εγώ μόνο στον ολυμπιακό θέλω να τον δω ..Το καλοκαίρι θα ψάχνεις παίκτη στην θέση του γκος έτσι και αλλιώς , αφήνεις και τον βιλντοζα και έχεις μετά
Μισιτς γουοκαπ Έβανς φουρνιε στα γκαρντ και δεν χάνεις ούτε την Δευτέρα παρουσία για τα επόμενα 3 χρόνια..
Αυτή τη στιγμή ο μισιτς είναι μαζί με καμπατσο οι καλύτεροι άσσοι με μεγάλη διαφορά..Όπου και να πάει είναι θέμα ..Στην μπαρτσα δεν τον φοβάμαι πάντως όσο αν πάει Ρεάλ η εφες ή Φενέρ..(παο υποθέτω δεν διώχνουν μπραουν που χει 3ετες).
Μπορεί να πάει Σερβία μέχρι το καλοκαίρι γιατί τώρα δεν χωράει στην επόμενη ομάδα του πχ παο
Μισιτς γουοκαπ Έβανς φουρνιε στα γκαρντ και δεν χάνεις ούτε την Δευτέρα παρουσία για τα επόμενα 3 χρόνια..
Αυτή τη στιγμή ο μισιτς είναι μαζί με καμπατσο οι καλύτεροι άσσοι με μεγάλη διαφορά..Όπου και να πάει είναι θέμα ..Στην μπαρτσα δεν τον φοβάμαι πάντως όσο αν πάει Ρεάλ η εφες ή Φενέρ..(παο υποθέτω δεν διώχνουν μπραουν που χει 3ετες).
Μπορεί να πάει Σερβία μέχρι το καλοκαίρι γιατί τώρα δεν χωράει στην επόμενη ομάδα του πχ παο
0
-
- Reactions: 802
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4